• +32 488 929 775
  • info@datak.be

Over ons

Als informaticus/technicus ben ik mijn professionele carrière gestart bij Proximus, later was ik aan de slag bij een lokale computerzaak. Al heel snel had ik de wens om een zelfstandige zaak op te starten, CTRL IT BV is hiervan het resultaat.

DataK is een programma gebaseerd op een idee ontstaan in 2013. Een teler waar ik meerdere jaren gewerkt heb als vakantiejob stelde mij de vraag of ik hem kon helpen bij het registeren van de arbeid. Het programma heeft meerdere transformaties gehad, niet enkel de manier waarom we fr data verzamelen maar ook de lay-out is totaal anders dan in het prille begin. We zijn dan ook enorm trots op de progressie en de huidige versie.

Doorheen de jaren zijn wij erin geslaagd een snel, betrouwbaar en modern programma af te leveren. Dankzij de feedback uit de sector zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het optimaliseren van bestaande modules.

Elke stap in het productieproces kan vastgelegd worden in data, wij helpen u in het verzamelen van deze data en het begrijpen van deze data aan de hand van onze software.

“Data is knowledge”

Dennis Vergote, zaakvoerder